ntab screen

NTAB - National Trust Association Belgium

Website - Integraties

National Trust Belgium (NTAB) had dringend nood aan een nieuwe en frisse website die hen in staat zou stellen om ook op een overzichtelijke manier met de leden te communiceren.

Nieuwe leden kunnen zich online inschrijven, de kalender raadplegen en foto’s bekijken dankzij een koppeling met Flickr.
De communicatie naar de leden wordt vooral via nieuwsbrieven gedaan.

Bezoek website

Over dit project

National Trust Belgium is een vrijwilligersvereniging met als doel het behoud van werelderfgoed. Daartoe organiseren ze sociale activiteiten, zoals een jaarlijkse uitstap naar verschillende werelderfgoed domeinen in Groot-Brittannië en op regelmatige basis ook in België.

Met de opbrengst steunen ze het onderhoud van werelderfgoed eigendommen.

groepsfoto ntab
foto module flickr ntab

Foto’s delen met leden

Voor de fotomodule hebben we een custom API integratie gecodeerd om de foto’s te laden vanuit Flickr, de website die de beheerders van NTAB het liefst gebruiken.

Dit combineren we met een fotogalerij en ‘lazyloading’ zodat het laden van de foto’s optimaal verloopt. Via de Wordpress CMS kan de Webmaster zelf aanpassingen doen aan de galerij.

Agenda module

De agendamodule geeft de verschillende evenementen chronologisch weer. Via de filter kunnen bezoekers snel het gewenste evenement terugvinden en doorklikken om meer informatie te krijgen.

Dit alles is eenvoudig te beheren via de Wordpress CMS.

agenda module ntab.be
registratie module ntab.be

Registratie module

NTAB is steeds geïnteresseerd om nieuwe leden aan te trekken. Die kunnen zich eenvoudig en snel inschrijven via een klantvriendelijk formulier.

Opvolging

We hielpen hen met het optimaal gebruik van Mailchimp voor hun nieuwsbrieven en ondersteunen hen om de website zoveel mogelijk zelf in te vullen.

mailchimp
agenda module ntab.be

Wat zegt Johan Vanbrabant van ntab.be?

“Onze vorige website bracht herhaaldelijk grote kosten voor updates met zich mee. Bij de zoveelste dure offerte voor upgrade hebben we beslist met die site te stoppen en een nieuwe te laten maken, met meer aandacht voor de onderhoudskosten en met een eigentijdse design en structuur.

Met onze nieuwe website van Eskidoos is de onderhoudskost inderdaad drastisch verlaagd. Ook over het gebruiksgemak en de verbeterde overzichtelijkheid was iedereen van onze vereniging unaniem positief.

Daarbij is het leuk dat ik beroep kan doen op hun goede service als ik ergens hulp bij nodig heb.”

Johan Vanbrabant
ntab.be

Johan Vanbrabant

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?

Contacteer ons+32 487 49 99 97
branding gent

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Bedankt

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief
Wezelstraat 8
9032 Wondelgem
Routebeschrijving