Over Ons

Twee broers die tijdens hun opleiding steeds meer projecten aannamen en zo een bureau werden. Op een dag klopte alles en staken ze de eskimo in de doos!

Eski-wie

Onze focus ligt op het online versterken van merken. Dat kan een frisse nieuwe website zijn, maar meestal omvat een online uitstraling veel meer. We zetten daarom ook in op marketing en leggen een nadruk op gepersonaliseerde communicatie en automatisatie. Want geen enkele sneeuwvlok is voor ons dezelfde.

team christophe thibault eskidoos

Eski-team

Christophe eskidoos

Christophe
WordPress Expert

Thibault Eskidoos

Thibault
UX Designer

Lou
Art Director & Video

Thomas Ghysels

Thomas
Full Stack Developer

Jeroen
Advertising Expert

Pieter

Pieter
Full Stack Developer

Tom Eskidoos

Tom
Marktplaats Marketing specialist

thomas eskidoos

Thomas
Systeembeheerder
Ecommerce specialist

Evy
Copywriter & vertaler

Irma
Grafisch design & fotografie

Felix eskidoos

Felix
Native Developer

Zorro
Kantoor kat

Sankaa groepsfoto

Eski-doel

Iedereen gaat aan de slag met een eigen verhaal. Een eigen drive en ambitie. Jouw vonk laten we maar al te graag naar onze iglo overslaan.

Met open geest gaan we elke uitdaging aan, want zonder obstakels en hindernissen valt er niets te leren. Achter elke opdracht schuilt een kans om outside the doos te denken en onze creativiteit los te laten.

Na jaren vol prikkelende opdrachten, schrikt geen technisch probleem ons af en leerden we sneller dan ooit onze klanten doorgronden. Het is een van onze troeven. Samenwerken betekent een persoonlijke aanpak, als vruchtbare grond voor een langetermijnrelatie.

Zij kozen ook voor Eskidoos

“Online een vibe weergeven… Hoe begin je daar aan? Gelukkig nam Eskidoos het heft in handen. Ze strooiden met goede ideeën voor onze website en contacteerden de juiste talentvolle designers voor ons eerste album. Alles in overleg, met een persoonlijke aanpak.”

crossbeat eskidoos
Dries Merre
Crossbeat

“Eigenlijk is het ongelofelijk hoe Eskidoos mijn ideeën in een super mooi design kan gieten. Ik heb verschillende bedrijven en keer op keer ben ik verbaasd over de eenvoud maar toch super strakke designs. Klanten zeggen mij vaak dat ze de beslissing hebben gemaakt om met mij in zee te gaan omdat ze mijn website super goed vonden. Ik bedoel, wat wil je nog meer? “

motico eskidoos
Kenneth De Roose
Motico

“Snelle en efficiënte aanpak! Jonge, ondernemende wijze gasten die je onderneming een boost geven. We hebben gekozen voor een starterspakket, die aanpasbaar is met de groei van onze onderneming. Een aanrader voor alle kmo’s, freelancers en beginnende ondernemers.”

videome eskidoos
Lou De Buck
VideoMe

“Onze vorige website bracht herhaaldelijk grote kosten voor updates met zich mee. Bij de zoveelste dure offerte voor upgrade hebben we beslist met die site te stoppen en een nieuwe te laten maken, met meer aandacht voor de onderhoudskosten en met een eigentijdse design en structuur.

Met onze nieuwe website van Eskidoos is de onderhoudskost inderdaad drastisch verlaagd. Ook over het gebruiksgemak en de verbeterde overzichtelijkheid was iedereen van onze vereniging unaniem positief.

Daarbij is het leuk dat ik beroep kan doen op hun goede service als ik ergens hulp bij nodig heb.”

ntab eskidoos
Johan Vanbrabant
ntab.be

“We kregen te horen van ons bestuur dat we onze communicatie moesten aanpakken. Wij hadden het gevoel van ja, we moeten hier gewoon professionals op zetten die ons daarbij kunnen ondersteunen en weten waar ze mee bezig zijn.

We voelden ons direct op ons gemak bij jullie omdat jullie heel toegankelijk zijn, gewoon luisteren en mee nadenken.

We vonden het een interessante aanpak die jullie hebben om te starten bij een branding oefening. Jullie hebben onze ideeën heel goed begrepen. Het concept, en waar dat wij voor we stonden, en een goed evenwicht gevonden. Daardoor denk ik, konden jullie ons nadien gerichter helpen in ons naamgeving proces.

En dan ja de website, daar krijgen wij eigenlijk heel veel positieve reacties over, iedereen vind hem heel tof, ook ons logo, de kleuren die gekozen zijn, de patronen, en al de rest, eigenlijk is iedereen daar enthousiast over, dat is toch wel een pluim voor jullie.

Ook de ondersteunende sjablonen zijn gemaakt voor posters en voor andere promotiemateriaal hebben onze organisatie meer in de kijker gezet.

Tenslotte, die gastvrijheid, die toegankelijkheid, en dat jullie telkens klaarstaan om op onze vragen te beantwoorden en te helpen.”

sankaa eskidoos
Griet Bonne
sankaa.be

Neem ook een online start

Een website van Eskidoos is het fundament van een langetermijnsamenwerking. De gereedschapskist om verdere marketingstrategieën op uit te bouwen en jouw merk te doen groeien.

Dat wil ik