Over Eskidoos

Full service webbureau

Eski-wie

Twee broers die tijdens hun opleiding steeds meer projecten aannamen en zo een bureau werden. Op een dag klopte alles en staken ze de eskimo in de doos!

De focus ligt op het online versterken van merken. Dat kan een frisse nieuwe website zijn, maar meestal omvat een online uitstraling veel meer. We zetten daarom ook in op marketing en leggen een nadruk op gepersonaliseerde communicatie en automatisatie. Want geen enkele sneeuwvlok is voor ons dezelfde.

Eski-team

Christophe eskidoos

Christophe
Wordpress Expert

Thibault Eskidoos

Thibault
Graphic Designer

Lou Eskidoos

Lou
Art Director & Video

Thomas Ghysels

Thomas
Developer

Jeroen
Advertising Expert

Eski-doel

Iedereen gaat aan de slag met een eigen verhaal. Een eigen drive en ambitie. Jouw vonk laten we maar al te graag naar onze iglo overslaan.

Met open geest gaan we elke uitdaging aan, want zonder obstakels en hindernissen valt er niets te leren. Achter elke opdracht schuilt een kans om outside the doos te denken en onze creativiteit los te laten.

Na jaren vol prikkelende opdrachten, schrikt geen technisch probleem ons af en leerden we sneller dan ooit onze klanten doorgronden. Het is een van onze troeven. Samenwerken betekent een persoonlijke aanpak, als vruchtbare grond voor een langetermijnrelatie.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!Stijn Eskidoos

Stijn
Graphic Designer