Wie zijn wij?

Eski-wat?

Eski-wie

Wij zijn twee broers die tijdens onze opleidingen steeds meer projecten aannamen en zo een bureau werden. Op een dag klopte alles en staken we de eskimo in de doos!

We leggen ons toe op online versterken van merken, een digitale smoel voor iedereen waarmee we samenwerken. Dat kan een frisse nieuwe website zijn, maar meestal omvat een online uitstraling veel meer. We zetten daarom ook in op marketing en leggen een nadruk op gepersonaliseerde communicatie en automatisatie. Want geen enkele sneeuwvlok is voor ons dezelfde.

Eski-doel

Iedereen gaat aan de slag met een eigen verhaal. Een eigen drive en ambitie. Jouw vonk laten we maar al te graag naar onze iglo overslaan.

Met open geest gaan we elke uitdaging aan, want zonder obstakels en hindernissen valt er niets te leren. Achter elke opdracht schuilt een kans om outside the doos te denken en onze creativiteit los te laten.

Na jaren vol prikkelende opdrachten, schrikt geen technisch probleem ons af en leerden we sneller dan ooit onze klanten doorgronden. Het is een van onze troeven. Samenwerken betekent een persoonlijke aanpak, als vruchtbare grond voor een langetermijnrelatie.

Eski-team

Christophe eskidoos

Christophe
Wordpress Expert

Thibault Eskidoos

Thibault
Graphic Designer

Lou Eskidoos

Lou
Art Director & Video

Thomas Ghysels

Thomas
Developer

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!Stijn Eskidoos

Stijn
Graphic Designer

Jeroen
Advertising Expert