Aleetoe

Branding - Huisstijl - Website - Print - Marketing

Aleetoe is een sales en consultancy agency dat Belgische bedrijven ondersteunt en begeleidt om hun producten op Amazon aan te bieden en om daar zoveel mogelijk omzet uit te halen.

Aleetoe zocht een partner om hun branding inclusief website en offline documenten uit te werken. Daarom schakelden ze ESKIDOOS in.
Het was een denkproces dat heel wat tijd in beslag nam, maar het resultaat mag gezien worden.

Bezoek website

Over dit project

Amazon is een wereld op zich. Bedrijven die via Amazon verkopen, lopen vaak verloren in heel het systeem. Ze kennen de knepen van goede advertising en de typische SEO niet en op deze manier valt de verkoop regelmatig tegen.

Aleetoe helpt Belgische bedrijven om gevonden te worden op dit reuzegroot wereldwijd platform met de juiste SEO, SEA (advertenties), prime-opties en nog zoveel meer.

Aleetoe zocht een manier om vlot tot bij de Belgische bedrijven die online verkopen te geraken. En zo ontstond de samenwerking met ESKIDOOS.

We zaten samen, bedachten een hele strategie, kwamen tot de juiste branding en huisstijl en zorgden voor een high-end website.

Van denkproces tot totaalconcept

ESKIDOOS werkte stap voor stap mee aan de volledige branding van Aleetoe.
Samen kwamen we tot een totaalconcept dat mooi op mekaar aansluit.

Na verschillende aanpasrondes beschikt Aleetoe nu over een volledig pakket aan online en offline documenten en tools: logo, volledige huisstijl, visitekaartjes, prijsbrochure, presentatie, template voor mailchimp …

Drukwerk

Eskidoos ontwierp ook enkele documenten en zorgde voor de print

  • prijslijst/brochure (digitaal en print)
  • presentatie van Aleetoe naar bedrijven
  • visitekaartjes
  • logo

Opvolging

De website blijft groeien met extra pagina’s en ondertussen ook een blog. Aleetoe is ondertussen opgeleid om dit zelf aan te pakken. ESKIDOOS helpt waar nodig.

Aleetoe Marktplaats agency Nazareth

Advertentiecampagnes & Landingspagina's

Om te zorgen dat de website van Aleetoe gevonden wordt op Google en om de verkoop te ondersteunen, stelden we een advertentiecampagne op gericht op de juiste doelgroep.

Ook de zoekwoordenanalyse voor de blogs namen we voor onze rekening. Op deze manier trekt de website op een organische manier meer bezoekers.

Tom Charle

Wat zegt Tom Charle van Aleetoe.be?

Ik was vooral tevreden over het gemak in communicatie en de transparante samenwerking.

Als resultaat heb ik een mooie, klantgerichte en goed werkende website, die eigenlijk perfect toont wat mijn diensten zijn. 

Ik zou ESKIDOOS aanraden aan iedereen die op zoek is naar een website bouwer die snel reageert en goede resultaten neerzet.

Tom Charle
aleetoe.be

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?

Contacteer ons+32 487 49 99 97
branding gent

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Bedankt

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief
Wezelstraat 8
9032 Wondelgem
Routebeschrijving