Dyspo beker webshop

Dyspo - recycleerbare bekers

Webshop

Dyspo verkoopt bekers aan groothandelaren.

Voor Dyspo ontwikkelden we een webshop voor het verkoop van bekers in de B2B markt.

De webshop doet dienst als een catalogus. zo kan de klant eenvoudig zijn weg vinden tussen de bekers om zo z’n keuze te maken. Ook voor de bestaande klanten is een dit erg handige ondersteuning bij hun bestellingen. 

Bezoek website
flute glass
wine glass
fruit glass
ice tea glass
longdrink glass
gin glass

Over dit project

Over dit project De Dyspo webshop is een verlengstuk op de bloeiende offline verkoop als groothandelaar. De alom bekende cups zijn vooral een hype in het buitenland. Maar net daarom wou Bruno ook de mensen in Vlaanderen en Nederland de kans geven om deze gemakkelijk aan te kunnen kopen.

Wij hebben onze schouders mee onder dit project gezet en reguleerden meer omzet door middel van online verkoop, m.a.w. een webshop. Het idee erachter was dat iedereen een beker zou moeten kunnen bestellen met een simpele klik, en op die manier hebben we de webshop ook gecreëerd.

Dyspo bekers webshop
webshop development

Webshop

De webshop heeft als doel om een catalogus te werken. Gewoon kiezen uit een reeks van bekers, erop klikken en je beker vliegt meteen het winkelmandje in. Vervolgens moet je enkel nog bestellen en betalen. Easy as that!

We bieden trouwens potentiële klanten de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden, waardoor echt iedereen simpelweg kan bestellen.

Marktplaats marketing, verkopen via amazon & bol

Eskidoos is een full service agency waardoor wij de klant proberen te helpen waar we kunnen. Soms is dat een klant in contact brengen met gerichte specialisten of kennis te laten maken met bepaalde technologie om zo hun merk te helpen groeien. Zo hebben we voor Dyspo ook meer omzet kunnen genereren door te verkopen via Marketplace en Amazon

Lees hun verhaal
marketplaats marketing
wordpress development gent
wordpress development gent
WooCommerce
wordpress development gent
webshop drinkbekers

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?

Contacteer ons+32 487 49 99 97
branding gent

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Bedankt

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief
Wezelstraat 8
9032 Wondelgem
Routebeschrijving