hondentrainer motico Mockup

Motico Hondentraining

Logo - Branding - Website

Als bedreven marketeer had Kenneth van Motico nood aan volledige branding met bijhorende website.

Een strakke en verzorgde huisstijl die zijn concept maximaal kon ondersteunen.

En een flexibele website waarmee hij communicatiegewijs het onderste uit de kan kon halen, dankzij een breed gamma aan tools.

Motico en Eskidoos werden partners voor vele jaren, waarin we zijn bedrijf zagen groeien tot het huidige succesverhaal.


Over dit project

Kenneth van Motico had een heel lieve maar moeilijke hond. Tijdens zijn zoektocht naar verschillende oplossingen voor de uiteenlopende uitdagingen, volgde hij tal van cursussen, tot bij de beste trainers in de Verenigde Staten.

Na zowat elk aspect van hondentraining bestudeerd te hebben merkte Kenneth op dat er nog heel veel mensen met hetzelfde probleem kampten. Het werd zijn missie om hen te helpen en hij richtte Motico op.

kenneth de roose
diensten motico

Branding en Consulting

Motico had nood aan een sterke branding en huisstijl. We ontwikkelden een duidelijk logo met enkele varianten, visitekaartjes en een stijlboek, met daarin tips om alles uniform te houden.

Selfbranding was een organische keuze voor Kenneth van Motico. We hielpen hem om het gezicht te worden van zijn bedrijf en ondersteunden hem bij alle grafische uitdagingen waar Motico voor stond, waaronder het stylen van het eBook.

Op regelmatige basis zitten we samen met Motico om hen digitaal te begeleiden, te brainstormen over de toekomst en onze eventuele rol daarin.

Blog module

De sterkhouder van de Motico website. Kenneth kan naar believen content creëren via zijn blog om bezoekers te informeren en te inspireren.

Een blog is bovendien een krachtige manier om een community te creëren van enthousiaste hondeneigenaars uit zowel België als Nederland. Via Google worden zij naar de Motico website geleid waar ze antwoorden vinden op allerlei vragen.

trekken aan de leiband hondentraining
boek een afspraak eskidoos

Afspraak module

Om Motico te helpen met het inboeken van kennismakingsgesprekken hebben we een afspraakmodule toegevoegd aan de website.

Via deze module en een koppeling aan Google agenda, boeken klanten hun afspraak rechtstreeks in Kenneths agenda.

Opvolging

Op regelmatige basis passen we aan, helpen we meedenken, geven we onderhoud en creëren we nieuwe features Vb:

  • Blog opsplitsen in nieuws en ervaringen
  • Booking module voor kennismakingen met nieuwe klanten,
  • Foto’s vernieuwen
  • Seo advies en hulp (vb linkage)
  • Chat module testen
  • Zendesk integratie op hun support pagina

Kenneth van motico probeert graag regelmatig verschillende modules (plugins) uit, om hem daarin te ondersteunen hebben we een testomgeving opgezet.

Momenteel ondersteunen we Motico in de creatie van een e-course learning platform met webinars, e-courses en veel meer

gelukkige hond

Wat zegt Kenneth van Motico?

“Eigenlijk is het ongelofelijk hoe Eskidoos mijn ideeën in een super mooi design kan gieten. Ik heb verschillende bedrijven en keer op keer ben ik verbaasd over de eenvoud maar toch super strakke designs. Klanten zeggen mij vaak dat ze de beslissing hebben gemaakt hebben om met mij in zee te gaan omdat ze mijn website super goed vonden. Ik bedoel, wat wil je nog meer? Ze zijn ook heel snel in aanpassingen of support. Geen vraag is teveel en je krijgt altijd een snel en duidelijk antwoord. Je zou dan denken dat dit allemaal onbetaalbaar is? Ik ken de prijzen niet van andere designers maar ik beloof je dat het geen been en een arm kost, misschien zijn ze zelf nog te goedkoop.”

Kenneth De Roose
Motico

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?

Contacteer ons+32 487 49 99 97
branding gent

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Bedankt

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief
Wezelstraat 8
9032 Wondelgem
Routebeschrijving