XRE

rebranding - website - logo - printwerk

XRE had nood aan een rebranding met bijhorende website, die overeenstemde met hun kwaliteitsnorm.

We moderniseerden het logo en de huisstijl en vertaalden dit naar een nieuwe bijpassende website. Tenslotte hielpen we hen ook nog met bijhorend printwerk zoals brochures, flyers, visitekaartjes, posters en productencatalogus.

Bezoek website

Wegens overname verwijst de website naar de website van de overnemer Tescan.

Wat zegt Marijn Boone van xre.be?

“Als startup is het vaak moeilijk om snel te anticiperen en lean te zijn met je website en branding.

Maar de dienst was eigenlijk fantastisch, zijnde dat er heel vlotte communicatie was, waarbij ESKIDOOS actief meedacht en er vlot gepingpongt werd tussen ons en ESKIDOOS.

Van de eerste resultaten was het al duidelijk dat het een zeer impactvolle website was, met al het nodige andere PR materiaal dat er nodig was voor onze promotie.”

Marijn Boone
xre.be

marijn boone

Over dit project

XRE biedt gespecialiseerde professionele X-ray CT-scanners voor zowel de industrie als de academische wereld. De scanners maken het mogelijk om op een niet-destructieve manier binnenin elk voorwerp te kijken, en dit voorwerp te analyseren tot in het kleinste detail. Via hun geavanceerde software creëren ze gedetailleerde 3D modellen van de scans.

Hun tools en expertise stellen industriële klanten in staat om uitdagingen in elke stap van hun productlevenscyclus aan te pakken. Daarnaast werken ze samen met onderzoekscentra.

team xre
xre mockup website x ray scanners

Website

Om XRE de deskundige uitstraling te geven waarvoor ze staan, hebben we gekozen om de website volledig custom theme op te bouwen in Wordpress. Dat maakt de website performanter (laadt sneller) en in hogere mate personaliseerbaar.

Homepage, applicatiepagina, productpagina, blogpagina, jobpagina en contactpagina zijn stuk voor stuk handmatig gemaakt.

Productpagina

Weergave en beschrijving van de producten, de X-ray scanners. Omdat de machines in constante ontwikkeling zijn is het belangrijk dat ze op een eenvoudige manier aanpasbaar zijn door hun team, dit kan via de WordPress CMS.

products ct scanners

Toepassingsmogelijkheden

Waarvoor kan je hun machines gebruiken? Wat zijn de verschillende toepassingsvelden?

Een overzicht vind je samen met mooie grafische voorbeelden terug in het menu ‘applications’.

Nieuwsmodule

In een groot bedrijf als XRE gebeurt er heel wat. Klanten die op de hoogte willen blijven, kunnen zich inschrijven via de nieuwsmodule. XRE publiceert zelf artikelen via de CMS.

nieuwsmodule xre
XRE visitekaartjes

Ondersteunend printwerk

Brochures, flyers, visitekaartjes

“Op regelmatige basis zitten we samen om XRE te ondersteunen in de volgende strategische stappen, zodat hun website kan meegroeien met hun bedrijf. ”

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?

Contacteer ons+32 487 49 99 97

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Bedankt

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief

+32 487 49 99 97

info@eskidoos.be

Wezelstraat 8
9032 Wondelgem