Crossbeat

Branding - Website - Print

De hippe band Crossbeat was op zoek naar een platenhoes met een verhaal en een website die doet dromen. Dat klonk ons als muziek in de oren.

Bezoek website

Over dit project

Een band met een vibe, zo kan je Crossbeat best omschrijven. Ze versmelten electronica met digitale tonen alsof ze zich al jaren in de ovens van Sidmar bevinden. So hot! Hun muziek werd al geloofd door Lefto en ook de nieuwe lichting smaakte hun meesterlijk materiaal.

Bij een exentriek geluid, hoort ook een straffe communicatie. Al swingend op hun deuntjes gingen wij aan de slag voor een nieuwe spraakmakende platenhoes en gestileerde website.

Crossbeat team
Crossbeat vinyl cover

De platenhoes

Een beeld dat de diversiteit van een plaat samenvat, bestaat dat? We brachten de bandleden samen met fotograaf Klaarke Meert en gingen op zoek naar een straffe hoes voor hun eerste EP.

Wat zegt Dries van Crossbeat?

“Online een vibe weergeven… Hoe begin je daar aan? Gelukkig nam Eskidoos het heft in handen. Ze strooiden met goede ideeën voor onze website en contacteerden de juiste talentvolle designers voor ons eerste album. Alles in overleg, met een persoonlijke aanpak.”

Dries Merre
Crossbeat

dries merre

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?

Contacteer ons+32 487 49 99 97
branding gent

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Bedankt

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief
Wezelstraat 8
9032 Wondelgem
Routebeschrijving