Martine Van Velthoven

Branding - Logo - Website - Marketing

Martine schakelde ESKIDOOS in om haar branding, logo, website en marketing op punt te zetten.

Bezoek website

Over dit project

Martine heeft meer dan 27 jaar ervaring als succesvolle ondernemer en wou na het verkopen van haar bedrijf Belisol andere bedrijfsleiders helpen. Daarom startte ze als bedrijfscoach. Met specialisatie in perfectionisme.

Omdat Martine heel veel ervaring en expertise had was selfbranding een logische en goede keuze. Via selfbranding kan Martine haar naam aan de expertises van haar nieuw bedrijf koppelen.

Martine Van Velthoven Business Coach
ebook

Ebook en Drip campagnes

Met Martine haar website is het de bedoeling om leads binnen te halen met goede content. Daarom maakten we samen verschillende e-books op. Geïnteresseerden die de e-book downloaden, krijgen nadien verschillende opeenvolgende mails met interessante extra content om hen zo naar een mogelijke samenwerking te leiden, dit wordt een drip campagne genoemd.

ESKIDOOS zette het mailingprogramma en bijhorende templates op, en leerde Martine met de mailingtemplates werken. Martine werkt hier nu zelf mee, maar wij blijven in de buurt om haar te ondersteunen.

Vloggen

Martine is een vlotte spreker die heel wat interessants te vertellen heeft. Ze heeft zeker geen camera-angst. Om de kwaliteit van haar filmpjes te verbeteren, gaven we haar videocoaching en vervolledigden we de opmaak van haar video’s.

Op deze manier kan ze nu ook vlogs inzetten om haar content te verspreiden.

Booking module module

Bellen of mailen voor een afspraak is niet nodig. Via de bookingmodule die Eskidoos mee verwerkte in de website kan iedereen nu een kennismakingsgesprek inplannen. De afspraak is heel gemakkelijk te linken aan haar en jouw digitale agenda.

Nieuwe projecten

Martine is een bezige bij en heeft heel wat projecten waar ze haar schouders onderzet. Ook voor deze nieuwe initiatieven vroeg ze de hulp van ESKIDOOS.

Wij zijn trots dat we met deze succesvolle dame mogen samenwerken, we kunnen nog veel van haar leren.

Bezoek website

Wat zegt Martine Van Velthoven?

“Ik had al een heel goed idee van wat er in een website allemaal aan bod moest komen. Maar hoe dat dan gestructureerd moest worden, en hoe dat dan op een esthetische manier gebracht moest worden, dat waren eigenlijk de voornaamste zaken, waar ik vooraf mee bezig was.

Er werd met veel aandacht geluisterd. Dat vond ik heel belangrijk, dat ze echt de tijd namen, met twee, om te luisteren naar wat mijn noden waren, wat mijn ideeën waren en wat mijn verwachtingen waren.

Heel tof dat je de eerste contacten ziet binnenkomen in de mailbox. Dus het gaf mij meteen een kick van: aha, het werkt dus toch.

Mensen die op zoek zijn naar een heel gestructureerde, overzichtelijke website, die anders is dan de meeste websites, die zijn denk ik bij jullie aan het juiste adres.”

Martine Van Velthoven
Business coach

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?

Contacteer ons+32 487 49 99 97
branding gent

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Bedankt

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief
Wezelstraat 8
9032 Wondelgem
Routebeschrijving