Fake Records - Gents Rap label

Webshop

Fake Records is een bezige bij: Ze managen artiesten, schrijven een felbeheerde nieuwsbrief, ze maken video’s, Verkopen platen en merch én onderhouden een agenda van bruisende optredens.

Het was een uitdaging om dit alles te verzamelen in een nieuwe portfolio website met geïntegreerde webshop.

Bezoek website

Over dit project

Fake Records zag het licht in 2012, toen de drie rappers van Uberdope een manier zochten om muziek in eigen beheer uit te brengen. Tien jaar later mag het label zich een gevestigde waarde noemen, met een roster samengesteld uit jonge beloftes en ervaren namen.

Als kers op de taart werden ze officieel geprezen door het Redbull Elektropedia award voor beste label van 2019!

redbull electropedia

Het resultaat

Een strakke “dark theme website” die verderbouwt op een minimalistische huisstijl. en vanzelfspreken op elk toestel te bezichtigen is. Wie gebruikt nog zijn computer?

Klik je door naar een artiest, Dan lees je het profiel van de rapper terwijl je kan luisteren naar zijn muziek via een embedded playlist op Spotify. Je krijgt een overzicht van de optredens, artikelen in de websshop, meest recente videoclips en kan uiteraard verderklikken naar de socials, management contacteren of press kit downloaden…

Webshop & Promotie

Daarnaast is het ook mogelijk om steeds een overzicht te zien van alle artiesten, bvb in de webshop. En dan te filteren op een artiest om enkel muziek of merch van hem of haar te vinden.

Klik je door op een zijpagina dan krijg je steeds suggesties van gerelateerde pagina’s te zien, in dit geval dus andere producten van dezelfde artiest. Zo kan je eindeloos verderbrowsen doorheen de website.

Wat zeggen ze zelf?

Vlotte communicatie, zeer doelgericht & perfect gewerkt op maat, Wij kwamen niets tekort!

Ruben
Fake Records

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?

Contacteer ons+32 487 49 99 97
branding gent

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Bedankt

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief
Wezelstraat 8
9032 Wondelgem
Routebeschrijving