Fake Records - Gents Rap label

Webshop

Fake Records is Hét beste rap label van Belgie. (aldus de Redbull awards in 2019 en 2020)

Ze zijn een bezige bij: Ze managen artiesten, schrijven een felbeheerde nieuwsbrief, maken video's, verkopen platen en merch, én onderhouden een agenda met bruisende optredens.

Het was een uitdaging om dit alles te verzamelen in een nieuwe portfolio website met geïntegreerde webshop.

Bezoek website

Over dit project

Fake Records zag het licht in 2012. De drie rappers van Uberdope zochten een manier om muziek in eigen beheer uit te brengen, en zo is Fake ontstaan.

Tien jaar later mag het label zich een gevestigde waarde noemen, met een roster samengesteld uit jonge beloftes en ervaren namen.

Als kers op de taart werden ze officieel geprezen door het Redbull Elektropedia award voor beste label van 2019 en 2020!

redbull electropedia

Het resultaat

Een strakke “dark theme website” die verderbouwt op de minimalistische huisstijl. En vanzelfspreken op elk toestel te bezichtigen is. Wie gebruikt nog zijn computer?

Klik je door naar een artiest, dan lees je het profiel van de rapper, terwijl je kan luisteren naar zijn muziek via een embedded playlist op Spotify.

Je krijgt ook een overzicht van de optredens, artikelen in de webshop, de meest recente videoclips. Je kan uiteraard ook verderklikken naar de socials, het management contacteren of de press kit downloaden…

Webshop & Promotie

Bekijk het een overzicht van alle artiesten, bvb in de webshop. Flter op een artiest om enkel muziek of merch van hem of haar te vinden.

Klik je door op een zijpagina, dan krijg je steeds suggesties van gerelateerde pagina’s te zien. In dit geval dus andere producten van dezelfde artiest. Zo kan je eindeloos verderbrowsen doorheen de website.

Wat zeggen ze zelf?

Vlotte communicatie, zeer doelgericht & perfect gewerkt op maat, Wij kwamen niets tekort!

Ruben
Fake Records

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?

Contacteer ons+32 487 49 99 97
branding gent

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Bedankt

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief
Wezelstraat 8
9032 Wondelgem
Routebeschrijving