Comic Con Brussels

Logo - Website - Marketing

EntrepreNerd, de organisatie achter Comic Con Brussels, wou online tot de verbeelding spreken. Net als de superhelden sciencefictionpersonages die tijdens hun expo aan bod komen!

We sketchten voor hen een passend logo en tekenden een drietalige website voor hen uit.

Bezoek website

Over Comic Con

Comic Con Brussels is een jaarlijkse conventie in het hart van Europa die twee dagen lang strips en sciencefiction viert.

Tijdens Comic Con kan je deelnemen aan de jaarlijkse cosplaywedstrijd of handtekening jagen bij bekende acteurs uit kaskrakers als Star Wars of Harry Potter. Maar het is ook hét evenement waar je de meest bijzondere toys en collectables kan vinden en kan deelnemen aan inspirerende workshops.


Wait... what?

Website ontwikkeling

Comic Con had een website nodig waar ze zelf mee aan de slag konden. We maakten een flexibele site die je kan aanpassen en veranderen, ook wanneer je geen superkrachten hebt. Wanneer er vragen zijn, springen we nog steeds met plezier bij.

De organisatie heeft heel wat superhelden in hun eigen team. Zo hebben ze bijvoorbeeld sterke grafische vormgevers, copywriters en marketeers. Eskidoos vervoegde zich graag bij hun team om in samenspraak het onderste uit de kan te halen. Zo zijn we samen ons eigen super hero squad!

"It's not who I am underneath, but what I do that defines me"
- Batman

Webhosting oplossing op maat

Jaarlijks doorbladeren meer dan een half miljoen geeks en nerds de online pagina’s van Comic Con Brussels. Dat vraagt voor een stevige batcave achter hun website.

We verzorgden de opstart en het beheer van hun Virtual Private Server (VPS). En zorgen zo dat de kelder van hun geheime superhelden basis goed onderhouden blijft.

We laten alles trouwens mee-evolueren waar nodig. Want tijdens een evenement wordt hun website 150 keer meer bezocht dan op een doorsnee dag.

"To the web and beyond!"
- Buzz Lightyear (min of meer)

Webhosting voor jouw bedrijf
advertentie campagne comic con

Gerichte advertentiecampagnes

Via gerichte advertentie campagnes op Google en Facebook, ondersteunen we de ticketverkoop van Comic Con Brussels.

Meten is weten. Daarom tracken we de resultaten, toetsen we deze aan de campagnes, en optimaliseren we op basis van de data.

Nieuwsbrieven

Tweewekelijks sturen we nieuwsbrieven uit om de ticketverkoop te ondersteunen. We maakten deze nieuwsbrieven mooi op, adviseerden over de inhoud, en reduceerden de kosten.

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?

Contacteer ons+32 487 49 99 97

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Bedankt

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief

+32 487 49 99 97

info@eskidoos.be

Wezelstraat 8
9032 Wondelgem