hsn conferentie onderwijs nederlands mockup

HSN Conferentie

Huisstijl - website - automatisatie

Voor de 30ste verjaardag van hun jaarlijkse conferentie liet Het Schoolvak Nederlands (HSN) een moderne website bij ons ontwikkelen.

Die nieuwe website moest in de eerste plaats de verschillende thema’s en de programmatie presenteren en de bezoekers informeren over de locatie en workshops. Daarnaast wilde HSN ook de bedrijven en organisaties extra in de verf te zetten die het evenement ondersteunen.Tot slot was er nood om de bezoekers op een geautomatiseerde manier in te schrijven en te factureren.

Bezoek website

Over dit project

HSN is een organisatie die al 32 jaar een jaarlijks bijscholingsevenement organiseert voor vakmensen van de Nederlandse taal, zowel uit België als uit Nederland. Hun 2-daagse conferentie vindt afwisselend plaats in Nederland of België.

Er komen jaarlijks meer dan 100 sprekers vertellen over heel gevarieerde onderwerpen omtrent de Nederlandse taal.

hsn conferentie app
Prijzen hsn conferentie

Het informatief gedeelte

Hoe geraak ik het beste ter plaatse? Waar kan ik logeren in de buurt? Wat is het dagverloop en hoeveel moet ik betalen?
Dit kan je allemaal vinden onder de tab ‘praktisch’. Het HSN team kan dit eenvoudig bijwerken via de Wordpress CMS.

Workshops kan je terugvinden onder ‘infomarkt’, onder ‘bundels’ de informatiebrochures en tussentijdse activiteiten via ‘in het veld’.

De programma module

De conferentie heeft een uitgebreid programma verspreid over twee dagen. Dat kan je volledig raadplegen op de website.

Het programma kan eenvoudig aangepast en bewerkt worden door het HSN team via gecustomiseerde formulieren in de Wordpress CMS. Zo kan HSN zelf tijdens de conferentie nog aanpassingen doorvoeren en is het programma steeds up-to-date!

hsn conferentie programma
hsn inschrijf module

Inschrijvings module

Via deze module kunnen bezoekers zichzelf inschrijven. Na inschrijving wordt er automatisch een factuur gegenereerd en naar de bezoekers gestuurd.
Voor het onthaal van de organisatie creëert de module ook een inschrijflijst.
Omdat niet alle bezoekers zich correct inschrijven kunnen de facturen gecorrigeerd worden via een aanpasmodule .

Een module die de organisatie dus enorm veel administratief werk bespaart.

Website past zich aan doorheen het jaar.

De call for papers zijn open / gesloten, inschrijvingen zijn open / gesloten.
Met één klik kan HSN de website van fase veranderen.

Dynamische website
hsn conferentie

Opvolging

Facturatie aanpas module

We voegden aan de inschrijvingsmodule een ‘facturatie aanpas module’ toe omdat de meeste ingeschrevenen niet goed weten wie hun rekening betaalt. Bijgevolg werd dit onderdeel vaak foutief ingevuld en het administratieve voordeel van de vereenvoudiging teniet gedaan. Door de aanpassing kan HSN facturen eenvoudig en directer aanpassen en doorsturen, zonder eerst in te laden in externe software.

We hebben de administratietool uitgebreid naar de sprekers zodat ook die zich digitaal kunnen inschrijven. Deze module houdt een aantal inschrijfvariaties in, het formulier past zich dynamisch aan, aan de hand van de gekozen opties.
Er zijn ook een aantal extra velden en opties toegevoegd aan de beheermodule om de inschrijvingen nog flexibeler te gebruiken en te filteren.

Wat zegt André van HSN Conferentie?

“Na tien jaar was onze website, weliswaar een verdienstelijk product maar het bleef ‘huisvlijt’, aan vernieuwing toe. En we wilden het vooral professioneler zien: zowel wat ‘look’ als ‘usability’ betreft! Het team van de Eskidoos hebben dat uitstekend gedaan: we kregen een mooi ogend en goed werkend product. En waren ook zeer tevreden over het verloop van het ontwikkelproces (en zijn dat nu nog steeds in de verdere opvolging van de website).”

André Mottart
voorzitter HSN-conferenties

André Mottart

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?

Contacteer ons+32 487 49 99 97
branding gent

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Bedankt

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief
Wezelstraat 8
9032 Wondelgem
Routebeschrijving