News Distribution

Branding - Website - Fotoshoot

NEWS liet een nieuwe website bouwen om beter te communiceren over hun diensten. We hebben hun verhaal vertaald naar een frisse onepager, die er na 4 jaar nog steeds tijdloos uitziet. Hun webshop kreeg een kleine opfrissing.

Bezoek website

Over dit project

News Distribution is een platenmaatschappij met meer dan 25 jaar ervaring in de constant veranderende muziekindustrie. Ze bieden labeldiensten en wereldwijde distributie aan, alsook verkopen ze muziek aan platenzaken via hun webshop.

Als Platenmaatschappij hebben ze een enorm magazijn vol vinyl en CD’s. Helpen ze artiesten en dj’s ook met het persen van platen, online verkoop, publishing op streamingdiensen en nog veel meer.

NEws Distribution behind the scenes
news distribution blog

Blog

Via een blog houdt NEWS zijn publiek op de hoogte van de allernieuwste releases. Ondertussen staan hier al meer dan honderd berichten, wat de vindbaarheid in Google ten goede komt.

Fotoshoot

We wilden zeker ook de unieke sfeer van NEWS Distribution vastleggen en organiseerden daarvoor een fotoshoot ter plaatse.

news distribution webshop
news distribution contact

Contact Formulier

De website eindigt met een duidelijke call to action, namelijk een groot en overzichtelijk contactformulier. De potentiële klant kan onmiddellijk ergens terecht met zijn vraag.

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?

Contacteer ons+32 487 49 99 97

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Bedankt

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief

+32 487 49 99 97

info@eskidoos.be

Wezelstraat 8
9032 Wondelgem