Tom Bruyer - Midden Oosten Business Expert

Branding - Logo - Fotografie - Website

Wist je dat er een groot cultureel verschil is bij het zakendoen in het Midden Oosten? Om jouw internationale zakelijke relaties te onderhouden is een andere aanpak nodig. Tom ondersteunt bedrijven hiermee.

Wij hielpen Tom met zijn branding tot website.

Bezoek website

Over dit project

Tom Bruyer is gepassioneerd door het Midden-Oosten en heeft zich gespecialiseerd in Israël en de Golfstaten. Zijn interesse voor de regio bracht hem voor studie- en werkverblijven van Haifa tot Koeweit-Stad waar hij doceerde tot 2018.

Hij biedt business consulting aan over zaken doen in het Midden Oosten, geeft keynotes en reisbegeleiding

Bloggen voor bedrijven

Tom is een schrijver en een gepassioneerde verteller. Er is ook heel veel te vertellen over zaken doen en reizen in het midden Oosten.

Via zijn blog kan Tom engageren met zijn doelgroep en op organische wijze potentieel geinteresseerde bedrijven aantrekken.

Wat zegt Tom Bruyer?

“Ik had vooral twijfels bij het technische aspect. Van hoeveel erbij kwam kijken en hoe het proces en de samenwerking zou verlopen.

Het was voor mij een zeer goede ervaring. Het verliep eigenlijk zonder moeite en ineens was die website er. En ook persoonlijk was de samenwerking zeer aangenaam.

Al vanaf het begin kreeg ik nieuwe klanten, leads binnen.

Ik zou Eskidoos zeker aanbevelen, ook in mijn eigen professionele netwerk.

Wat ik leuk vond waren ook de dingen die ernaast kwamen. Dan denk ik aan de fotoshoot die we gedaan hebben. De sessies over de businesscards. Dat was zeer aangenaam, op het gemak, maar ik heb toch heel veel tips kunnen meenemen.”

Tom Bruyer
Oprichter Tombruyer.com

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?

Contacteer ons+32 487 49 99 97
branding gent

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Bedankt

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief
Wezelstraat 8
9032 Wondelgem
Routebeschrijving