hondenvoeding fotoshoot

BROK - hondenbrokken

Strategie - Branding - Logo - Webshop - Marketing

Samen met Motico ontwikkelde ESKIDOOS een overzichtelijke webshop die kwalitatieve hondenbrokken aanbiedt tegen een eerlijke prijs. BROK is een samenwerking waarbij we het beste van 2 werelden combineren.

Motico is thuis in de wereld van marketing en honden en weet wat goed voor ze is. ESKIDOOS is thuis in de wereld van design, development, marketing en strategie. Een perfecte match om een goede webshop uit te bouwen.

Bezoek website

Over dit project

Waarom zetten we met Eskidoos mee onze schouders onder BROK?
Omdat we beseffen dat er op vlak van hondenbrokken veel rommel verkocht wordt. Heel veel hondenliefhebbers hebben geen oog voor de ingrediënten van de brokken die ze hun hond voorschotelen.

Niet enkel de kwalitatieve hondenbrokken vinden we belangrijk, ook op ecologische verpakkingen zetten wij in.

Branding en packaging

We ontwierpen het logo en de stickers voor op de verpakking. Ook het ontwerp van de ingrediëntensticker is van onze hand.

We maakten een studie van de dozen om de zakken met hondenbrokken in te verpakken en kozen voor een stevig en ecologisch model.

Snel bestel module

Op de webshop bouwden we een module waarbij de bezoeker met enkele kliks nieuwe hondenbrokken kan bestellen. Ideaal voor de terugkerende klant die al weet wat hij of zij wil bestellen.

Gepersonaliseerde mailfunnel

We houden van een kwinkslag. Daarom vragen we aan de hondeneigenaars om bij de eerste bestelling de gegevens van hun hond achter te laten. Hiervoor krijgen de honden een geschenk bij de volgende levering én is het hun hond die hen op regelmatige momenten verwittigt dat de hondenbrokken bijna op zijn.

De computer houdt dus bij hoe lang het geleden is dat men nog bestelde. Met een gepersonaliseerde mailfunnel wordt er met de baasjes gecommuniceerd.

Abonnement formules

Hondeneigenaars kunnen kiezen voor een automatisch maar flexibel abonnement. Zo vallen de honden nooit zonder hondenbrokken.

Trouwe klanten ontvangen automatisch een extra korting.

Content marketing

We trekken bezoekers naar de webshop door in te zetten op interessante content. Vooral door regelmatig een blog te publiceren en de juiste zoekwoorden hierin te verwerken.

Wij onderzoeken naar welke content vaak wordt gezocht in de zoekmachines en schrijven hier dan blogs over.

Advertenties en video

De advertenties op sociale media neemt ESKIDOOS voor zijn rekening. We denken samen marketing concepten en assets uit. Ook op videomarketing zetten we in.

brok hondenbrokken

Ervaring

ESKIDOOS werkte al heel wat webshops voor verschillende opdrachtgevers uit.

Door nu zelf actief een eigen webshop te runnen, kunnen we onze klanten nog beter bedienen. Onze ervaring is ondertussen een pluspunt voor alle webshops die we in de toekomst nog mogen ontwerpen.

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?

Contacteer ons+32 487 49 99 97

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Bedankt

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief

+32 487 49 99 97

info@eskidoos.be

Wezelstraat 8
9032 Wondelgem