Baryon - interactive infographics

Branding - Website - Strategie - Marketing

Toen Koen aan zijn thesis schreef, zocht hij naar een eenvoudige manier om zijn complex onderwerp visueel voor te stellen. Hij verwerkte zijn onderwerp in verschillende infographics en ondervond dat hij hier echt goed in was. Zo ontstond Baryon.

Met zijn bedrijf ontwerpt hij niet alleen infographics voor de academische en de medische wereld, ook ontwerpen van data visualization en information design behoren tot zijn activiteiten.

Bezoek website

Over dit project

We zijn eerst gestart met de branding. Het werd een strakke stijl die goed past bij zijn grafische business. Nadien vertaalden we de stijl in een website op maat. De samenwerking verliep heel vlot.

Om de twee maanden zitten we same om de digitale strategie verder uit te stippelen.

Website

Een infographic agency is een designbureau. De website van Baryon moest dus zijn designskills en kennis van user experience UX uitstralen.

Ondertussen past Koen de website helemaal zelf aan en vult hem regelmatig met nieuwe content.

Workshops

Koen is in de wereld van de infographics een begrip geworden. Hij is gekend om zijn duidelijke ontwerpen. Om deze reden wordt hij vaak gevraagd om workshops rond infographics te geven.

Samen ontwikkelden we landingspagina’s om deze evenementen aan te bieden via de website.

Webshop

Omdat sommige infographics echt kunstwerken zijn en de vraag of hij die verkocht steeds groter werd, ontwikkelden we samen een webshop. Daar biedt hij nu enkele van zijn werken te koop aan.

Strategie

Minstens 1 keer per kwartaal, maar ook soms meer, zitten we samen om de digitale strategie van Baryon uit te stippelen en uit te werken. Koen is een iemand die vooruit wil en daar werken wij graag aan mee.

Wat zegt Koen Van den Eeckhout van Baryon.be?

“Ik was op zoek naar een professionele website zonder dat het me veel geld of werk zou kosten, en ja ze hebben dat heel snel gedaan en heel goed gedaan.

Eigenlijk al heel snel nadat de nieuwe website online stond heb ik van verschillende mensen heel positieve reacties gekregen. De meest voorkomende reactie was eigenlijk van ‘Amai, het ziet er heel professioneel uit. Ik wist niet dat jullie al zo snel zo een professioneel agency waren geworden. Ik dacht dat jij dat nog alleen hobbymatig deed.’

Dus daar ben ik erg blij mee, want dat toont toch wel dat de website de professionele uitstraling geeft, waar ik naar op zoek was.

Ik raad Eskidoos aan aan mensen die op zoek zijn naar een nieuwe website, maar misschien nog niet zo heel goed weten in welke richting ze juist willen gaan, omdat Eskidoos heel veel bijkomende informatie geeft en ook heel erg meedenkt met waar ben je nu als klant naar op zoek is. Vele maanden erna kom ik nog steeds regelmatig langs om samen de strategie te bespreken, die langetermijnrelatie vind ik ook echt wel belangrijk”

Koen Van den Eeckhout
Baryon.be

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?

Contacteer ons+32 487 49 99 97
branding gent

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Bedankt

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief
Wezelstraat 8
9032 Wondelgem
Routebeschrijving