Kaffee Velo Barista Gent

Kaffee Velo - Barista

Website - Webshop - Marketing

Simon van Kaffee Velo is een Barista uit Gent. Wat begon met een fietskar breidde hij uit naar een mobiele koffiebar, koffieservice op kantoor en online workshops. Bij deze groei hoort uiteraard ook een professionele website om meer klanten aan te trekken en online op de kaart te staan.

Bezoek website

Over dit project

De liefde voor de koffie kan barista Simon niet wegsteken. Met Kaffee Velo levert hij koffie en diensten.

Met zijn mobiele koffiebar kan je hem boeken voor jouw evenement. Op jouw huwelijk, babyborrels tot teambuilding.

Daarnaast geeft hij ook workshops zoals bijvoorbeeld Late Art.

De website moest een persoonlijke connectie maken met de bezoeker, een overzicht tonen van alle diensten, gemakkelijk zijn om te lezen, en er smaakvol uitzien.

Ebook als leadmagnet

Bezoekers aantrekken doen we op meerdere manieren: Er is een gratis ebook die je kan downloaden, en een nieuwsbrief.

Simon schrijft ook blogberichten. Hiermee kan hij zijn expertise delen en bezoekers aantrekken uit Google.

Resultaatgerichte landingspagina's

Elke dienst heeft zijn eigen landingspagina. Hierdoor vindt de bezoeker in één oogopslag alle relevante informatie die hij nodig heeft.

De landingspagina’s nemen twijfels weg en zetten aan tot actie. Ook voor de extra vindbaarheid in Google is dit heel interessant.

Mobiele Koffiebar Gent
KaffeeVelo website

Gebruiksvriendelijk aanpassen

Simon is een ondernemer, en ook voor de website vond hij het belangrijk om alles zelf te kunnen beheren. Na onze training was hij dan ook meteen weg met het systeem. Nu kan hij zelf foto’s uploaden, extra diensten toevoegen, en zelf de layout aanpassen. Met een simpele muisklik kan hij alles updaten.

We zorgen voor eenvoudige en gebruiksvriendelijke websites zodat iedereen deze kan aanpassen. Uiteraard staan wij steeds ter beschikking om te helpen waar nodig.

Webshop

En de samenwerking gaat verder. Als vervolgtraject maakten we samen met Simon een webshop, zodat zijn klanten zijn koffie ook zelf kunnen proeven.

Ook automatiseerden we de verkoop van zijn workshops via zijn webshop.

Wat zegt Simon Lootens van Kaffee Velo?

Op voorhand had ik schrik dat er niet zou aangeleverd worden wat beloofd was. Thibault en Christophe dachten uitgebreid mee, en hebben gezorgd dat alles volgens de afspraken werd aangeleverd.

Het eindresultaat mocht er zeker zijn, het was een hele mooie en overzichtelijke website.

Al kort nadat de website online stond kwamen er meer leads binnen. Het is leuk dat het een website is die effectief werkt en doet wat hij moet doen.

Toen ik Christophe van ESKIDOOS hoorde pitchen vertelde hij dat de koffie altijd klaar stond, en als barista is dat wel heel belangrijk. En toen ik bij hun op bezoek kwam om het project te bespreken, was dat ook effectief het geval. Ik ben dus nooit koffie te kort gekomen.

Simon Lootens
Oprichter Kaffee Velo

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?

Contacteer ons+32 487 49 99 97
branding gent

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Bedankt

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief
Wezelstraat 8
9032 Wondelgem
Routebeschrijving