FOS ngo

Drukwerk - flyers - magazine - Campagnes

Solidariteitsorganisatie FOS strijdt wereldwijd voor waardig werk en sociale bescherming. Samen met activisten van de Andes tot Zimbabwe, gaan ze voor duurzame verandering.

Hoe vertaal je zo’n nobele missie naar een breed publiek? Met een prachtig magazine en fantastisch printwerk zoals flyers en posters op maat van de campagnes van de organisatie!

Bezoek website

Over dit project

Met de steun van Eskidoos kan FOS de band met haar achterban versterken.

Hun strijdbaarheid vertalen we in hun driemaandelijks magazine. Hun straffe campagnes geven we een eigen touch met onze grafische ondersteuning. We denken mee om het beste campagnebeeld te maken en zo breed mogelijk vertalen. In banners, flyers, posters en social media templates.

Fosfor magazine ontwerp
drukwerk fos

FOSFOR magazine

Iedere vier maand verschijnt het FOSFOR-magazine. Duizenden enthousiastelingen krijgen via de publicatie een blik op de werking van de ngo. Maar ook pakkende verhalen van strijdbare activisten en hun organisaties die FOS wereldwijd ondersteunt.

Wij verzorgen de vormgeving en illustraties in het magazine. We bezorgen zelf de drukklare bestanden aan een drukker naar keuze en leveren webversies aan die online verschijnen. Daarnaast geven we ook tips om het magazine zowel via print als digitaal toegankelijk te houden.

Campagnemateriaal

Bij een ambitieuze visie en missie horen ook inpakkende campagnes.

FOS zet elk jaar enkele uitdagende thema’s in de verf. Een solidaire wereld bestaat niet zonder eerlijk fruit, schone kleren of ruimte voor strijdbare activisten. Maar die boodschap moet eerst de ronde gaan.

Wij droegen ons steentje bij door te zorgen voor sterke affichebeelden, flyers, posters en illustraties. Op maat van iedere campagne en met creatieve input.

Lees over de Claim campagne
weerwerkt fosfor magazine

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?

Contacteer ons+32 487 49 99 97

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Bedankt

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief

+32 487 49 99 97

info@eskidoos.be

Wezelstraat 8
9032 Wondelgem