Claim je seksuele rechten - FOS

Campagne

Wereldwijd strijden jonge activisten voor hun seksuele rechten. Treed mee in hun voetsporen en claim de straat, de school en het parlement! Zo kan ook jij meehelpen aan een betere samenleving.


Enkele details:

3529 vrouwen waren in 2018 het slachtoffer van feminicide of vrouwenmoord in Latijns-Amerika. De oorzaak? Een samenleving waar seksuele rechten niet belangrijk zijn. over het eigen lichaam en de seksualiteit werd hen ontnomen, want dat is daar namelijk niet voor iedereen gelijk.

Die ongelijkheid is totaal onaanvaardbaar! Daarom verzetten jonge activisten zich tegen een samenleving waar abortus, gendergelijkheid en seksuele opvoeding niet prioritair of helemaal onbelangrijk zijn. Ze staan op tegen een samenleving die voor velen onleefbaar is en dus radicaal moet veranderen.

FOS campagne tegen haat

“De vormgeving door bureau Eskidoos wordt algemeen als jong, ‘flashy’ en herkenbaar geëvalueerd. Het complexe thema en de inhoud komen duidelijk aan bod in zowel de slogan als illustraties. Die laagdrempeligheid zien we als een enorm succes.”

FOS ngo

www.fos.ngo

Solidariteitsorganisatie FOS strijdt wereldwijd voor waardig werk en sociale bescherming. Samen met activisten van de Andes tot Zimbabwe, gaan ze voor duurzame verandering.

Hoe vertaal je zo’n nobele missie naar een breed publiek? Met een prachtig magazine en fantastisch printwerk zoals flyers en posters op maat van de campagnes van de organisatie!

Hoe past Eskidoos in het plaatje?

Ook tijdens deze samenwerking pinken we graag een oogje naar vroeger werk. Naast deze grote campagne, leverde Eskidoos al leuk werk af voor FOS ngo. Om de 3 maanden verwezenlijkt het team van Eskidoos namelijk telkens de lay-out van het magazine, naast ook flyers en posters.

Voor Eskidoos een ware eer om zo’n nobele missie te mogen vertalen naar een breed publiek.

Lees de Fosfor case

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?

Contacteer ons+32 487 49 99 97

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Bedankt

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief

+32 487 49 99 97

info@eskidoos.be

Wezelstraat 8
9032 Wondelgem