The Crystal Ship - Streetartfestival

Design - Website - Webshop

The Crystal Ship brengt kunst in Oostende
Speciaal voor dit unieke evenement maakten tientallen (inter)nationale kunstenaars grootschalige muurschilderingen en kunstinstallaties. Ze gebruiken de stad aan zee Oostende als hun canvas.

De nieuwe kunstwerken vormen een permanente toevoeging aan de 50 grotere en honderden kleinere creaties die voortvloeien uit de afgelopen drie edities. Samen vormen ze een indrukwekkend artistiek parcours in Oostende.

Bezoek website

Over dit project

Een 50-tal kunstenaars maken van Oostende een mooiere plaats. Dat kan je gaan bezichtigen tijdens het Streetart festival Oostende

Het project werd vanaf het begin goed ontvangen. Oostende verwelkomde meer dan 125.000 belangstellenden en kunstliefhebbers. De bewoners van Oostende genieten zelf mee van het kunstenfestival. Meer dan 300 inwoners boden hun gevel aan voor de laatste drie edities.

Het doel van The Crystal Ship is om kunst dichter bij mensen te brengen.

stad oostende

Gids doorheen de evenementen

Om de bezoekers van het kunstfestival ‘The Crystal Ship’ zo goed mogelijk te begeleiden maakten we een uitgebreid overzicht met info en routebeschrijvingen.

Webshop

Op hun webshop kan je exclusieve prints kopen van sommige van de kunstenaars. Naast de webshop hielpen we met het opzetten van enkele campagne gerichte landingspagina’s ter ondersteuning van hun marketing.

Om een internationalere route in te slaan, hebben we de gehele website vertaald in meerdere talen: Duits, Frans en Engels. Hiermee slaan we het boekje van meertaligheid open. Zo kan iedereen op een culturele ontdekking gaan. The Crystal Ship spreekt vanaf nu dus ook jouw taal.

The Crystal Ship- Streetartfestival webshop

Crystal Ship By Night

Klaar voor een uitermate uniek concept? The Crystal Ship pakt uit met een speciale, weliswaar eerste, kersteditie: The Crystal Ship By Night. Via wandel- en fietsroutes kan je in Oostende streetArt ontdekken op een unieke manier. Niet enkel bestaande werken worden uitgelicht tijdens de route, maar ook nieuwe projecten komen in de spotlights te staan.

Licht, nog meer licht in combo met kunst: een ware revelatie voor jong en oud. Laat je tussen 19 december en 4 januari meenemen op een adembenemende tocht, en laat kunst voor iedereen schitteren.

The Crystal Ship by Night

De samenwerking gaat verder!

Onze toewijding voor The Crystal Ship reikte verder dan ooit gedacht. Onze jarenlange samenwerking bloeiden uit tot een standvastige relatie. Niet enkel dit jaar, maar jaarlijks staan wij bij The Crystal Ship in voor een totale make-over van zowel de website als ook de evenementen. Change is good! Hierdoor zetten we ook maar al te graag onze schouders onder de volgende edities.

Crystal ship in de krant

Er is heel wat te vertellen over The Crystal ship. The Crystal ship kwam dan ook uitgebreid in de media

Het NieuwsbladDe StandaardDe MorgenHLNDe Knack

The Crystal Ship Logo

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?

Contacteer ons+32 487 49 99 97

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Bedankt

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief

+32 487 49 99 97

info@eskidoos.be

Wezelstraat 8
9032 Wondelgem