pad en stoel mockup

Pad + Stoel

Website - Design - Concept - Video - Webshop

Wij hielpen Pad en Stoel met een website, design, concept en webshop.
Omdat hun budget beperkt was, leerden we hen vooral om zelf met Wordpress te werken zodat ze zoveel mogelijk in eigen handen konden houden. We stonden hen bij om hun ideeën te realiseren en namen over waar ze vastliepen (bv bij integraties).

Over dit project

Pad en Stoel is een stadslandbouw-initiatief, opgestart in 2017, dat een antwoord biedt op de stijgende vraag naar meer lokaal en biologisch geteelde zwammen en paddenstoelen. Steeds meer mensen kiezen voor een bewuste manier van eten die constructief is voor ons lichaam én de planeet.

padenstoel team

Enkele details:

online betalingen aanvaarden wordpress woocommerce

Online betalingen

We zetten de integratie van de betaalprovider Mollie op, waarmee de klant kan betalen met overschrijvingen, paypal, bancontact, ideal, creditcards en zelfs bitcoin. Omdat alle bestellingen afgehaald moeten worden, integreerden we een ‘local pickup’ module, waarmee de klant de ophaalplaats naar keuze kan selecteren.

woocommerce webshop

Pagina voor B2B

Pad en Stoel mikt hoofdzakelijk op B2B klanten: lokale restaurants die lokale producten willen of verpakkingsvrije winkels als Ohne, die enkel producten met herbruikbare en recycleerbare verpakkingen toelaten.

Wij hielpen ze doeltreffend te communiceren met hun klanten, met duidelijke webdesign dat ze zelf kunnen aanpassen.

Pad en stoel Shiittake paddenstoelen
Pad en stoel eryngii zwammen

Pagina voor particulieren (Abonnement)

Particulieren kunnen verschillende abonnementsformules bestellen, op maat van hun wensen. Ze halen hun bestelling af in een van de tientallen afhaalpunten in Gent en Antwerpen.

Wat zegt Zjef van Pad en stoel?

“Met Eskidoos hebben we nu al verschillende websites en huisstijlen gemaakt. Voor een goede prijs kregen we steeds een top-website, top-design en een gemakkelijk bruikbare webshop. En wat nog belangrijker is: Nog steeds kunnen we zeer gemakkelijk deze professionele website aanpassen. Op die manier kunnen we zeer snel aanpassingen maken aan de content, aan het design en in de webshop. Met Eskidoos wordt je zelf een website-wizard!”

Zjef van Acker
Pad en Stoel, GroeiNEST en 12 steps to farming

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?

Contacteer ons+32 487 49 99 97
branding gent

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Bedankt

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief
Wezelstraat 8
9032 Wondelgem
Routebeschrijving