De computer Helpdesk

Branding - Logo - Website

Karel van De Computer Helpdesk helpt al meer dan 10 jaar bedrijven en particulieren met al hun computerproblemen. Professionele IT hulp aan huis of remote, snel en altijd met een glimlach geholpen, Daar staat hij voor.

Karel had voordien zelf al een website gemaakt, maar wou deze keer een trapje hoger mikken. Ons team van experten hielpen hem met zijn branding tot website.


Over dit project

De Computer Helpdesk werkt vooral lokaal in en rond Wondelgem. Particulieren uit de buurt weten dat ze bij Karel terecht kunnen met al hun computerproblemen. Hij gaat op een heel toegankelijke en laagdrempelige manier te werk.


Enkele details:

Startpakket: fotoshoot, visitekaartjes & logo

Karel koos voor het startpakket van ESKIDOOS. We bedachten een nieuwe branding met nieuw logo, visitekaartjes en professionele fotoshoot. Ook verwerkten wij het logo in enkele banners voor op sociale media.

De Computer Helpdesk zit vanaf nu in een professioneler kleedje.

Gebruiksvriendelijk aanpassen

Karel had een website nodig waar hij zelf eenvoudig aanpassingen aan kan aanbrengen. Met zijn uitgebreide IT ervaring was hij direct mee na onze korte workshop. Hij ging er onmiddellijk me aan de slag.

Maar je hoeft zeker geen IT-expert als Karel te zijn om met onze systemen te werken. De meeste van onze klanten beheren zelf hun website, ons systeem is heel toegankelijk. Wij ondersteunen uiteraard graag wanneer dat nodig is.

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?

Contacteer ons+32 487 49 99 97

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Bedankt

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief

+32 487 49 99 97

info@eskidoos.be

Wezelstraat 8
9032 Wondelgem